Vi har en løsning mod alger og mos

Alger og mos er ikke blot et kosmetisk problem.
Det holder også på fugten, som på sigt vil medføre skader.

Lad os løse dit problem med en vandbaseret kemisk rensning, som ikke blot fjerner alger og mos, men også pestpletter, smuds og fedtede belægninger på alle slags materialer.

Vores erfaring gør, at vi præcist kan dosere den blanding af algerens der skal til for at sikre et perfekt resultat – og dermed belaster miljøet mindst muligt. Efter 3-4 måneder har rensemidlet elimineret mos og samtlige alger med rødder, og det er skyllet væk ved hjælp af vind og vejr. Og dit tag eller facade – eller sokler, trapper og fliser for den sags skyld – ser ud som “nye” igen.

En efterfølgende imprægnering er din sikkerhed for, at porerne i overfladebelægningen bliver lukket og ikke længere suger vand. Dermed er der ikke længere grobund for alger eller mos i en længere periode. Og en tør overfladebelægning betyder samtidig, at den bagvedliggende isolering også holder sig tør. Vidste du for øvrigt, at isoleringsevnen halveres, hvis den blot er 4% fugtig? Tænk hvad det kan betyde for varmeregningen!

 

15-09-2015 010

 

Abonnement på algebehandling

Vi kan også tilbyde dig et abonnement på, at vi hvert eller hvert andet år kommer og giver din ejendom, tag, fliser mv. en algebehandling, så vi holder algerne i skak, og din ejendom forbliver præsentabel, og de små vækster ikke holder på fugten.

 

www-alger

Freja - Esrumvej, Helsingør 006

Kontakt

Har du spørgsmål eller har du brug for et godt råd, så tøv ikke med at kontakte os.