GRAFFITI

Uanset hvor kunstnerisk graffiti kan se ud, så kan det som regel ikke gå hurtigt nok med at få den fjernet.

Hos DBI-Byg har vi erfaring i at vurdere hvilken slags spraymaling, der er blevet brugt, så vi præcist kan vælge det rensemiddel, der er mest effektivt og skånsomt til den pågældende opgave. vi kan også vælge, om baggrundsfacaden skal holdes intakt, eller om vi skal rense helt igennem. Og du kan vælge, om vi skal afrense beton, mursten, puds, træværk, glas. plexiglas, vinyl m.m. eller måske en bil?

Vi skal da også lige huske at fortælle, at alle vores rensemidler er biologisk nedbrydende, så vi skåner miljøet.

Måske har du en facade uden graffiti, som du gerne vil beskytte? Den kan vi give anti-graffiti, som er en forebyggende behandling med transparent voks. Den skåner selv den sarteste pudsoverflade, fordi graffiti ikke kan trænge igennem voksen. Vi skyller simpelthen blot graffitien væk med varmt vand, hvis den skulle komme.

 

Abonnement på graffiti

Vi kan også tilbyde dig et abonnement på check for og fjernelse af graffiti. Vi aftaler i hvilke intervaller vi skal besigtige din ejendom.

Men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du opdager graffiti. Det er altid en god idé, at få fjernet graffitien så hurtigt som muligt, så der ikke er andre, der får “gode” idéer.

 

www-graffiti-komprimeret

Hvordan gør vi?

Du kan tage et foto af graffitien og evt. lige måle den op, hvis det er svært at danne sig et indtryk af omfanget af graffitien – og så sende det til os.

Men vi kan også selv komme forbi – og selv besigtige graffitien.

Vi vil herefter udarbejde et tilbud til dig, og så ellers få fjernet graffitien lynhurtig.

 

 

dbi logo

Kontakt

Har du spørgsmål eller har du brug for et godt råd, så tøv ikke med at kontakte os.