Vi afrenser & maler dit tag

I stedet for en bekostelig udskiftning af dit eternit, metal eller beton/tegltag mv. – kan vi afrense og male dit tag, så det fremstår som “nyt”, men ikke mindst holder mange år endnu.

Vi kan male dit tag i den oprindelige, så det kommer til at ligne det originale tag, men har du lyst til en helt ny farve, så klarer vi selvfølgelig også det. Og vi renser og maler på alle faste materialer.

IMG_7294+(1)

 

Abonnement på algerens

Vi kan også tilbyde dig et abonnement på, at vi hvert eller hvert andet år kommer og giver din ejendom en algebehandling, så vi holder algerne i skak, og din ejendom forbliver præsentabel, og de små vækster ikke holder på fugten.

 

Tag - maling

Hvordan kommer vi i gang?

Vi kommer forbi og besigtiger taget, måler op, vurderer taghældning og adgangsforhold. – Ønsker du samme eller ny farve mv.

Herefter udarbejder vi et tilbud, som vi efterfølgende taler sammen om. Og når du har accepteret, så aftaler vi, hvornår vi går i gang.

Opdager vi undervejs i forbindelse med afrensningen af taget, at der er revnede tagplader eller andre defekter, får du besked med det samme – som regel kan vi udbedre “skaden”, så du ikke skal “ud i byen” for at få sagerne klaret.

 

dbi logo

Kontakt

Har du spørgsmål eller har du brug for et godt råd, så tøv ikke med at kontakte os.

 

PS – Du vælger selv farven på dit “nye” tag

Ligesom moden ændrer sig, så er der også tendenser til, hvad der er oppe i tiden omkring tagfarver.

Vores mand på taget - RØD

 

 

Tag 30xx - 05-11-15 021 - antrazit